Handgemaakte kleding

Handgemaakte kinderkleding, daar waar ByElla mee begon. Nu slechts nog een onderdeel van alles wat er mogelijk is....

Begonnen met heel veel jurkjes maar nu mijn eigen dochter ze echt niet meer draagt maak ik dus ook andere dingen. Zij is toch mijn leidraad. Maar natuurijk kan er veel meer.

Hieronder laat ik zien wat ik dit seizoen gemaakt heb voor Julia. Zo heb je een beetje beeld van de stoffen die ik op dit moment heb liggen. Maar heb je wensen neem gerust contact op. Kijken we samen wat er mogelijk is.

Omdat MijnWebwinkel waar ik deze kleine website onder heb hangen de indelingen veranderd heeft kan ik helaas niet meer aanbieden de kleding rechtstreeks hier op de site met twee simpele kliks te bestellen. Maar omdat ik vaak toch op maat werk en zullen we toch altijd eerst contact hebben voor ik aan de slag ga.

Zie je hier iets moois of weet jij precies wat je graag zou willen laten maken laat dan hier een berichtje achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Op dit moment zijn het veel sportieve basics die ik maak. Uni hoodies met gave print naar keuze, flared broeken, fijne longsleeve maar dan net even anders, leuke sweaters... comfy maar wel tof!

 

 

Flared ByElla Broek

 

© 2013 - 2022 ByElla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel