Even voorstellen...

Welkom!

Hier vindt je een overzicht van mijn creaties. Waar het begon met handgemaakte kinderkleding, is het assortiment verschoven naar strijkaplicaties , los of al op een hoodie of sweater, bedrukte vilten en katoenen tassen, borrelplanken en gepersonaliseerde deurbordjes.

Nu ik mijn snijplotter heb merk ik dat ik allerlei creatieve kronkels ontwikkel. Zit er lijn in...?? Nee!! Ik maak wat ik leuk vind, waar ik blij van wordt en wat ik zelf leuk zou vinden om te geven te krijgen :) 

Het gaat dus wel een beetje van de hak op de tak. Er rolt van alles uit mijn creative brein. Ik loop tegen iets aan wat ik leuk vind en daar ga ik mijn eigen draai aan geven..

Op dit moment loopt het dus van handgemaakte kinderkleding via strijkaplicaties naar bedrukte tassen en door naar deurbordjes en borrelplanken en de babycadeautjes. De hoodies en sweaters met bedrukking zijn de laatste toevoeging.... 

En dat laatste zal nog steeds uitgebreid worden. Ik mag inmiddels voor een aantal bedrijven de kleding leveren en bedrukken. Maar ook voor particulieren maak ik graga iets bijzonders.

Laat ik me eerst even voorstellen. Ella Brakels 45 jaar. Trotse mama van Niek van 16 en Julia van 11. Sommigen van jullie zullen me kennen als de voormalig eigenaresse van Corbeille, de leukste kinderkledingwinkel van Marum.

Thuis opgegroeid met de naaimachine. Mam is lerares coupeuse en zit zolang ik me kan herinneren achter haar machine. Het creatieve talent heb ik dus duidelijk van haar. 

 Mijn grote vriend is mijn plottermachine. Hiermee kan ik die leuke printjes maken op een shirtje, tas, potje boekje of wat dan ook. Met deze machine kan er van alles. In de bijbehorende software kan ik van alles voor je ontwerpen. Samen komen we er vast wel uit. Maar ook hier geldt, ik blijf een amateur en zal naar mijn beste kunnen voor je aan slag gaan doen maar helaas kan ik niet alles. 

Heb je wensen, vragen opmerkingen of wat dan ook neem dan contact op! byellacreacties@gmail.com 0628977445 of facebook messenger

Veel plezier met shoppen en hopelijk tot snel!

© 2013 - 2023 ByElla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel