Even voorstellen...

Welkom!

Hier vindt je een overzicht van mijn creaties. Of het nu handgemaakte kinderkleding is, strijkaplicaties zijn of zoals sinds kort ook verkrijgbaar bedrukte vilten en katoenen tassen, borrelplanken en gepersonaliseerde deurbordjes.

Nu ik mijn snijplotter heb merk ik dat ik allerlei creatieve kronkels ontwikkel. Zit er lijn in...?? Nee!! Ik maak wat ik leuk vind, waar ik blij van wordt en wat ik zelf leuk zou vinden om te geven te krijgen :) 

Het gaat dus wel een beetje van de hak op de tak. Er rolt van alles uit mijn creative brein. Ik loop tegen iets aan wat ik leuk vind en daar ga ik mijn eigen draai aan geven..

Op dit moment loopt het dus van handgemaakte kinderkleding via strijkaplicaties naar bedrukte tassen en door naar deurbordjes en borrelplanken en de babycadeautjes. De hoodies en swaetrs met bedrukking zijn de laatste toevoeging.... 

Laat ik me eerst even voorstellen. Ella Brakels 43 jaar. Trotse mama van Niek van 14 en Julia van 10. Sommigen van jullie zullen me kennen als de voormalig eigenaresse van Corbeille, de leukste kinderkledingwinkel van Marum.

Thuis opgegroeid met de naaimachine. Mam is lerares coupeuse en zit zolang ik me kan herinneren achter haar machine. Vaak ook geprobeerd mij zo gek te krijgen maar ik had er het geduld niet voor. Tot de geboorte van mijn dochter niet veel anders gedaan dan broeken maken voor mezelf. Sinds de geboorte van mijn dochter ontdekt hoe leuk het is om het je eigen handen iets bijzonders in elkaar te zetten. Ik vond het steeds leuker en kreeg  steeds meer het gevoel hier meer mee te willen doen. Ma heeft ze de fijne kneepjes van het vak bijgebracht en staat me nog steeds altijd bij met raad en daad.

 Na lang twijfelen nu dan toch de sprong in het diepe gewaagd. Mijn eigen webwinkel.  Niet zo professioneel als de “grote jongens” en misschien nog niet altijd zo werkend als ik zou willen maar ik hoop dat je er je draai in kan vinden.

Naast de naaimachine heb ik een plottermachine. Hiermee kan ik die leuke printjes maken op een shirtje, tas, potje boekje of wat dan ook. Met deze machine kan er van alles. In de bijbehorende software kan ik van alles voor je ontwerpen. Samen komen we er vast wel uit. Maar ook hier geldt, ik blijf een amateur en zal naar mijn beste kunnen voor je aan slag gaan doen maar helaas kan ik niet alles. 

Heb je wensen, vragen opmerkingen of wat dan ook neem dan contact op! byellacreacties@gmail.com 0628977445 of facebook messenger

Veel plezier met shoppen en hopelijk tot snel!

© 2013 - 2022 ByElla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel