Wie en wat is ByElla

Welkom!

Hier vindt je een overzicht van mijn creaties. Of het nu handgemaakte kinderkleding is, strijkaplicaties zijn of zoals sinds kort ook verkrijgbaar bedrukte vilten en katoenen tassen, borrelplanken en gepersonaliseerde deurbordjes.

Nu ik mijn snijplotter heb merk ik dat ik allerlei creatieve kronkels ontwikkel. Zit er lijn in...?? Nee!! Ik maak wat ik leuk vind, waar ik blij van wordt en wat ik zelf leuk zou vinden om te geven te krijgen :) 

Het gaat dus wel een beetje van de hak op de tak. Er rolt van alles uit mijn creative brein. Ik loop tegen iets aan wat ik leuk vind en daar ga ik mijn eigen draai aan geven..

Op dit moment loopt het dus van handgemaakte kinderkleding via strijkaplicaties naar bedrukte tassen en door naar deurbordjes en borrelplanken en de babycadeautjes zijn de laatste toevoeging.... 

Laat ik me eerst even voorstellen. Ella Brakels 42 jaar. Trotse mama van Niek van  13 en Julia van 9. Sommigen van jullie zullen me kennen als de voormalig eigenaresse van Corbeille, de leukste kinderkledingwinkel van Marum.

Thuis opgegroeid met de naaimachine. Mam is lerares coupeuse en zit zolang ik me kan herinneren achter haar machine. Vaak ook geprobeerd mij zo gek te krijgen maar ik had er het geduld niet voor. Tot de geboorte van mijn dochter niet veel anders gedaan dan broeken maken voor mezelf. Sinds de geboorte van mijn dochter ontdekt hoe leuk het is om het je eigen handen iets bijzonders in elkaar te zetten. Ik vond het steeds leuker en kreeg  steeds meer het gevoel hier meer mee te willen doen. Ma heeft ze de fijne kneepjes van het vak bijgebracht en staat me nog steeds altijd bij met raad en daad.

 Na lang twijfelen nu dan toch de sprong in het diepe gewaagd. Mijn eigen webwinkel.  Niet zo professioneel als de “grote jongens” en misschien nog niet altijd zo werkend als ik zou willen maar ik hoop dat je er je draai in kan vinden.

 

Veel plezier met shoppen en hopelijk tot snel!

© 2013 - 2021 ByElla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel