Bedrukken sweaters en hoodies

Hoe leuk is het om een fijne trui te bedrukken met je eigen tekst?? Of met een aantal vriendinnen een gezamelijke hoodie te hebben?? Dat kan vanaf nu!!

ByElla kan sweaters en hoodies leveren in kindermaten en in volwassenmaten.

Ik heb er voor gekozen om de bestellingen van de truien NIET hier via de webshop te laten lopen. Hiervoor heb ik graag even persoonlijk contact. Er zijn zoveel factoren waar we rekening mee moeten houden dat ik dat graag persoonlijk met je afstem.  

Voor de kids is er een hoodie of sweater in een mooie zware kwaliteit in een flink aantal kleuren. De pasvorm is ruim. Om goed te kunnen bepalen welke maat je nodig bent staat hieronder een maatschema. Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden qua kleur. Veel van de kleuren zijn ook in Lady fit of Unisex leverbaar.

 


Neem een trui uit de kast die zit zoals je de hoodie of sweater graag zou willen. Leg deze plat op de tafel en meet dan  drie punten; net onder oksel over de borst, op de rug van hals tot zoom en de lengte van de mouwen. Vergelijk dan met het schema en je weet welke maat je nodig hebt.

Draagt je kind al 164 dan kom je in de kleinste volwassen maten. Deze staan verder naar beneden. Kijk dan ook goed naar mouwlengtes

(prijzen zijn excl print, worden niet zonder print verkocht, neem contact op voor de mogelijkheden)

 

Voor de volwassen zijn de hoodies er  twee verschillende pasvormen. De Lady-fit valt een klein beetje getailleerd en heeft vooral veel smallere mouwen. Het is een mooi aangesloten pasvorm, niet strak maar gewoon mooi vrouwelijk. Meten doe je zoals hierboven beschreven maar hier kun je je eigen maat goed aanhouden. Ik draag maat 44 en draag in deze maat xl. Wil je graag even passen? Dat kan natuurlijk ik heb van maat m t/m xxl klaar liggen om te passen. Er is een ruime keus in kleuren in deze lady-fit. 

Hieronder de maatschema's voor de twee pasvormen hoodie voor de volwassenen.

De unisex pasvorm is een hoodie zoals een hoodie comfortabel mag zijn. Heerlijk warm en zacht en lekker ruim. Deze unisex pasvorm is er in ruim 40!! kleuren dus die ene kleur voor jou zit er vast ook tussen!

 

 

 

Prijzen voor de hoodies voor volwassenen 34,95 excl print.  ( Truien worden niet zonder print verkocht, neem voor mogelijkheden even contact op)

Wel een fijne trui maat liever geen capuchon,dan is er ook nog de sweater. Ook deze is er in heel veel kleuren. De sweatskosten 29,95 excl print.

Er kan natuurlijk van alles in prints. Neem even contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 


 

 

 

!! Voor alle kleding geldt dat ik afhankelijk ben van de voorraad van de leverancier en ik dus niet kan garanderen dat alle kleuren altijd in alle maten op voorraad zijn. Mocht je willen bestellen neem dan altijd eerst contact op zodat we eerst samen vast kunnen stellen of de gewenste kleur/maat geleverd kan worden. Verder is het zo dat niet alles mogelijk is qua print. Bijvoorbeeld logo's met kleur verloop of veel verschillende kleuren zijn niet altijd mogelijk. Dit is ook een reden om eerst even contact te hebben alvorens er besteld word. !!

 

© 2013 - 2023 ByElla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel